مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با عرض سلام بنده مدت پنج سالی هست با خانومم زندگی مشترک را آغاز کردم و صاحب یک فرزند پسر هستم، تو این مدت خدا رو شکر تونستیم با شراکت همدیگه یه زمین بخریم و زمین رو به خونه تبدیل کنیم که لازم بذکرست که این خونه خانومم پول مصالح دادند و بنده پول کارگر و بنایی واریز کردم ولی سند زمین بنام خانومم هستش و من واقعیتش تمکن مالیم ضعیفه و الان تو دادگاه شکایت کردن که این خونه مال منه و شوهرم هیچ حقی در سهیم بودن آنرا ندارد و تو دادگاه خواهان اینند که باید هر جایی که من بگم یه خونه کرایه کنم با تمام اثاثیه منزل که اون بگه باید تامین کنم تا باهام زندگی کنه، واقعیتش من نمیدونم چکار کنم چون توان مالیم ضعیفه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چه کسی پول داده و چه کسی مالک است دو مبحث وابسته به یکدیگر هستند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

میتوانید مبالغی که خرج کرده اید را مطالبه کنید.‌ پرداخت‌های شما دلیل مالکیت شما نمی شود مگر قرارداد داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید برای مبالغی که پرداخت کرده اید شکایت و یا دادخواست اثبات شکایت بدهید اما برای تمکین می بایست منزل مشترکی را فراهم نمایید چاره‌ای نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدارکی دال بر این که مبالغ کارگر و مصالح را پرداخته اید دارید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای همسرتان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد شراکت شما باید دادخواست اثبات شراکت را به طرفیت همسرتان اقامه نمایید و درخواست کارشناس را نمایید تا موضوع شراکت احراز گردد

و طبق قانون زوج مکلف است که خانه در شأن زوجه همراه با تمام وسایل زندگی را تهیه نماید