مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی (پیامک)

شماره مزاحم دارم،پیام هاش هم دارم،میدونم کدوم شهره،اسم کوچیکش هم میدونم،به 2/3نفرشک دارم
راهی هست بتونم نلم خانوادگیش بدست بیارم????
خواهش میکنم راهنمایی کنید

ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود ه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله اگر. سیم کارت به نام خودش باشد از طریق دفاتر همراه اول و یا ایرانسل
اگر هم همکاری نکردند، شکایت مزاحمت از طریق دادگاه کیفری 2 شهرستان محل وقوع جرم مطرح کنید و بدون ارسال پیامک استعلام آن به همراه پرینت کاملا در اختیار شما قرار می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید دادسرا خودش اطلاعات شخص رو درمیاره

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دستور مقام قضایی امکان پیگیری وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شک نمی توانید شکایت مصرف کنید اما اگر دلیلی برای اثبات ادعای تان دارید می تواند تحت عنوان مزاحمت تلفنی از صاحب ان خط شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی به صرف شکایت نمی توانید شکایت کنید ، بهتر است تحت عنوان مزاحمت شکایت خودتان را پیگیری نمائید هویت فرد مذکور قانونا مشخص خواهد شد