مشاوره حقوقی رایگان - جانباز یا معلول خدمتی ؟

سلام
افسر پلیس اگاهی هستم،حین انجام وظیفه که حکم ماموریت داشتم با خودروی پلیس اگاهی تصادف کردم،و طرف مقابل مقصر 100درصدحادثه مشخص شد،هر‌چند که از عمد و‌به قصد مزاحمت و‌با خصومت قبلی طرف با من برخورد و‌تصادف داشت ولی به دلیل عدم کفایت ادله که نمیتونستم اثبات کنم تصادف بدون عمد شاکی شدم و‌در این تصادف جفت استخوان‌های ساق پای راستم خرد شده و پلاتین‌گذاشتن سوالم اینه ایا جانباری بهم تعلق میگیره یا معلول حین خدمت
اگه معلول حین خدمتم چه مزایایی داره ایا به حقوقم چیزی اظافه میشه به صورت ثابت، یا غرامت و دیه بهم میدن؟
در این خصوص ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان پیگیری کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
معلول حین خدمتی محسوب می شوید. از مزایای قانونی بهره مند می شوید. خصوصا در از کار افتادگی و بازنشستگی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از همان ارگان پیگیری کنید در اینجا نظر کمیسیون و ارگان مربوط به ملاک میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معلول حین خدمت می باشید
بله مزایا به شما تعلق خواهد گرفت ،
موضوع واجد پیگیری لازم از طریق ارگان مربوطه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جانباز محسوب نخواهید شد و فقط معلول حین خدمت محسوب میشوید و غرامت شامل شما میشود