مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای دادگاه

باعرض سلام درپی صدورقرارنهایی به حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه ازخوانده دادم اومحکوم به پرداخت گردید سه ماه بعددرخواست واخواهی دادکه ردشدچون در سامانه رای را خوانده بود . مهلت تجدید نظرخواهی داده شد آنجا هم ردشد. با اینکه درپایان متن رای نوشته شده : رای قطعی است در متن نوشته شده 20 روز مهلت اعتراض دردادگاه عمومی و حقوقی دارد ! یعنی برای سومین بار هم تجدید نظر میگردد ؟ لازم بذکراست قرارنهایی که منجربه صدوراین رای شد دردادگاه کیفری تاییدشدولی درتجدیدنظر خوانده ازنطرکیفری تبرئه شد . متشکرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اشتباه تایپی است می توانید از قاضی بخواهی رای را اصلاح نماید