مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال مبایعه نامه ملک

باسلام . لطفاً درموردتنظیم دادخواست ابطال مبایعه نامه ای که مبایعه نامه نیست و مساحت نامه است ودادگاه باآن حکم رفع تصرف عدوانی صادرکرده وقطعی هم شده واکنون دراجرای احکام مدنی درنوبت اجراء میباشدراهنمایی بفرمائید. واگر لطف می فرمائید شماره موبایل جهت ارسال مدارک با ایتا اعلام فرمائید. باتشکر ازشما .

پاسخ ها :

دادخواست ابطال مبایعه نامه ملک ابطال مبایعه نامه مبایعه نامه