مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

سلام، وقت بخیر. عمویم یک ملک را طبق مبایعه نامه و سند محضری از پدربزرگم خریده بود ولی متراژ زمین را در مبایعه نامه تقریبی 500 متر زده بودند ولی متراژ زمین بیشتر از 500 متر است. اکنون که پدربزرگم در قید حیات نیستند، یکی از عموهایم به دادگاه مراجعه کرده و طرح دعوی کرده و درخواست ابطال مبایعه نامه را داده اند.
آیا مبایعه نامه ابطال خواهد شد؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز مبایعه نامه باید خوانده شود و دعوای متناسب با آن انتخاب شود