مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک بدون سند

سلام وقت بخیر
از واحد نوسازی (یکسال ساخت) با عنوان اینکه سند دارد بازدید کردم و خوشم آمد وقتی کار به جلسه رسمی رسید مشاور املاک گفت ما نمی دانستیم ولی هنوز سند ندارد. مدارک پایان کار و پرداخت خلافی به شهرداری و ... موجود است. ملک فوق تا برج 4 مستاجر دارد که منتقل می شود.
عنوان کردند مدارک کامل است و فقط به خاطر مشغله پیگیر سند نشده اند و ما معامله را انجام دهیم و یک مبلغ کم را برای سند نگه داریم.
لطفا نظر خود را برای خرید همچین ملکی بیان کنید. برای نوشتن مبایعه به چه چیزهایی دقت شود و خدای ناکرده اگر اتفاقی برای فروشنده بیفتد تکلیف معامله چیست؟ اقرارنامه لازم است؟
زمین ساختمان به طور مشارکت ساخته شده و مالک اصلی در ساختمان ساکن است و فرد موجهی به نظر میرسد ولی این واحد از سازنده پیش فروش شده بود چند ماه فروشنده فعلی در آن نشست و بعد هم از برج 4 اجاره داد.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد