مشاوره حقوقی رایگان - سازش راجب پرداخت مهریه

سلام
تو دادگاه جلسه اول با وکیل همسرم سازش کردم هر7ماه ی سکه بدم ایا بعد پرداخت اولین سکه میتونم اعسار بزنم؟؟
سوال بعدی حق هزینه دادرسی رو هم میشه اعسار زد یا نقد باید پرداخت شود؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اعسار بزنید و برای پرداخت هزینه دادرسی هم امکان اعسارهست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل بدهید
هزینه دادرسی پرونده تعدیل و اعسار غیر مالی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای هردو می توانید اعسار درخواست نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
بله با در نظر گرفتن زمان صدور اجراییه در مهلت مقرر پس از پرداخت یا قبل از پرداخت همان سکه با طرح دادخواست اعسار به تقسیط در پرداخت هرآنچه که محکوم شده اید ارایه دهید اگر محکوم له در قبال دین ایجاد شده مالی دریافت یا تحصیل ننموده باشد و محکوم له نتواند ملائت و توانایی گذشته و همچنین حال شما را ثابت نماید در این صورت ادعای اعسار شما با سوگند پذیرفته می شود،در صورت رد اعسار نیز مدعی اعسار می بایست محکوم به و تمامی هزینه های مربوط به دادرسی را پرداخت نماید و در غیر اینصورت حبس می شود البته بیقین هر آنچه محکوم شده اید قاضی باتوجه به شرایط مالی برایتان تقسیط میگردد.ضمنا دعوای اعسار غیرمالی محسوب و نیاز به پرداخت هزینه دادرسی ندارد.