مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت فرزندان

باسلام. من توی مشهد زندگی میکنم و همسرم اهل اذربایجان غربیه. چندساله پاشو کرده توی یک کفش که باید بریم شهر من زندگی کنیم. بنا به خیلی دلالیل و شغلم نمیتونم برم توی اون شهر کوچیک که از نظر من یک روستاست زندگی کنم. الان میخاد بخشی از لوازم منزل و دختر16ساله و پسر4سالمو برداره بره شهر خودشون خونه بگیره و زندگی کنه. من نمیتونم بچهامو ول کنم اصلا ایشون از عهده بزرگ کردن بچه ها برنمیاد. میخاستم ببینم اگه منزل رو ترک کنه چه شکایتی باید ازش بکنم. درضمن ایشون پنج ماه هم هست که در تمکین من نیست. لطفا بگین چکار باید بکنم؟ من خودم فرزند طلاقم و نمیخام بچهام اواره بشن.

پاسخ ها :

یک وکیل

به اجبار کسی را نمیتوانید وادار به زندگی کنید. هر دو به مرکز مشاوره خانواده مراجعه را راهنمایی کنند. ضمنا دختر 16 ساله خودش میتواند تصمیم بگیرد که پیش شما زندگی کند یا مادرش