مشاوره حقوقی رایگان - دخالت برادر زن

سلام
زمانی که داماد اعتیاد داشته باشه به دو نوع مواد. و باعث شده باشه که زنش هم معتاد بشه. برادر زن میتونه دخالت از راه قانونی داشته باشه. پدر هم نداره

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز اگر اعتیادشان شدید هست ابتدا باید کمکشون کنید تا ترک کنند و یا به کمک کلینیکهای ترک اعتیاد و یا اورژانس اجتماعی آنها را به کمپهای ترک اعتیاد ببرید.