مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با عرض سلام من یه خودرو نیسان زامیاد خریدم به شرط سلامت ولی بعد سه روز نشون مکانیک دادم گفت جفت شاسی عقب شکسته به فروشنده زنگ زدم گفت من پس نمیگیرم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان خسارت وارده به ماشین کارشناسی شود سپس اظهارنامه فسخ معامله را دهید و بعد از آن دادخواست تنفیذ فسخ دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند برسی مبایعه نامه مذبور است تا برسی شود ببینیم آیا شرط فسخ و یا حق فسخی در آن قرار داده شده است یا خیر ،
اما در حالت کلی بدوا اظهارنامه ای در خصوص فسخ معامله به ایشان ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد باید مورد مطالعه قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
معامله قابل فسخ است
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد
و سپس اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست تایید فسخ قرارداد بیع و استرداد ثمن معامله را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید
سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
جهت ثبت دادخواست و اظهارنامه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمایید و پس از آن، دادخواست مطالبه ارش بدهید ارش یعنی تفاوت قیمت ماشین معیوب و سالم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان فسخ از جانب شما طبق شرایطی خاص وجود دارد