مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو معیوب

سلام خسته نباشید.
بند ی خودرو پیکان وانت خریداری کردم 5 ماه پیش هنوز سند نزدم قولنامه دستی نوشتیم اوردم ب بنده گفتن ماشین سالمه بدون عیبه ماشینو برده بودم جلو بندی فهمیدم دوطرف ماشین شاستی شکسته جوش زدن بتونه زدن معلوم نمیشد میخواستم ببینم میتونم معامله رو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید.
سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
بنظر آری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
امکان فسخ معامله وجود نخواهد داشت
فسخ قرارداد بیع ناشی از خیار عیب و خیار تدلیس ، فوری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اظهارنامه فسخ قرارداد را ارسال کنید و سپس اقدام به ثبت دادخواست تنفیذ فسخ کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب امکان فسخ معامله وجود ندارد بعضی از خیارات فوری می‌باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است، لیکن تا گر در مدت 5 ماه ماشین در اختیار شما بوده زمان اعلام عیب و خیار عیب به نظر گذشته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما از عیوب خودرو آگاهی نداشته‌اید می‌توانید ابتدا اظهارنامه اعلام فصل دهید و بعد با کارشناسی خودرو دادخواست فسخ و تنفیذ آن را نمایید