مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن هبه نامه

سلام. پدرم زمینی به من هبه کرده و الان ایشان فوت کردند و من خواستار زمین شدم ولی بقیه خواهر و برادر های من منکر این هبه نامه هستند. من الان چگونه میتوانم هبه نامه را ثابت کنم چون بقیه ورثه در دادگاه منکر این هبه نامه هستند و حتی یکی از برادرهایم شاهد هست که پدرم زمینو به من داده ولی الان انکار می‌کند، هبه نامه عادی است اثر انگشت پدرم در زیر برگه موجود است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس همان هبه نامه دادخواست تنفیذ هبه نامه و تحویل مببع دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید دادخواست تنفیذ هبه تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قابل اثبات است

شما باید ابتدا انحصار وراثت نمایید
و سپس اظهارنامه برای ورثه ارسال نمایید

و بعد باید دادخواست اثبات وقوع عقد هبه و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به نظر می‌رسد با وجود هبه نامه مشکلی پیش نیاید البته به کارشناس خط ارجاع می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تنفیذ هبه نامه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد