مشاوره حقوقی رایگان - چک شخصی وام گیرنده

سلام وقتتون بخیر بنده به بانک رسالت اقساط وام بدهکار هستم و دوسال قسط نتونستم درست واریز کنم و بابت ده ملیون وام یازده ملیون چک ضمانت دادم حالا تماس گرفتن که 5ملیونو صد هزارتومان بدهکارم و چک شما تا دوشنبه برگشت میخوره که عرض کردم یازده ملیون هستش و بابت ضمانت وامی که به نام خودم گرفتم بوده اما 5 میلیونو صد بدهکارم الآنم بیکارم بخدا دراز استرس شدم ممنون میشم راهنماییم کنید وضعیتم خوب نیست بدتر از این نشه. تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید اقساط معوقه را پرداخت نمایید
و در صورت عدم پرداخت اقساط ، بانک حساب های شما و اموال شما را توقیف خواهد کرد