مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خریدار

سلام وقت بخیر.
ماشین فروختم وکالت تام دادم تا خریدار خودش بره تعویض پلاک کنه الان 3 سال گذشته ولی نرفته برای تعویض پلاک
پلاک خودرو به اسم منه میخام غیر فعالش کنم چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به فک پلاک بر اساس تاریخچه پلاک هود از راهور دهید و نهایتا توقیف خودرو کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
فک پلاک را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا ارسال اظهارنامه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی و سپس مراجعه به پلیس راهور

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید و دستور موقت گرفته و اقدام نماييد...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته فک پلاک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از راهور استان بخواهید توقیف پلاک صورت گیرد