مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اتمام وکالت تعویض پلاک

سلام
بنده فروشنده یک دستگاه خودرو هستم که بعد از طی مراحل فروش خودرو با وکالت تعویض پلاک خودرویم را به فروش رساندم ولی حال مشخص شده که آقا تعویض پلاک نکرده من چطور میتوانم خودرو را توقیف کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو بدهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با ارائه اسناد مالکیت به پلیس راهوار درخواست توقیف خودرو را کنید و با طرح دادخواست فک پلاک و تنظیم سند به نام خریدار اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس راهور درخواست نمایید اگر انجام نشد از طریق محاکم دستور موقت و الزام وی به انجام تعهدات و تعویض پلاک را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را اقامه نمایید

و میتوانید از طریق راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس برای توقیف به پلیس راهور مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلتم
ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست فک پلاک دهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق راهور مرکز استان توقیف پلاک را بخواهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام دادخواست الزام خریدار به فک پلاک تقدیم کنید و در ضمن آن درخواست صدور دستور توقیف فیزیکی خودرو را نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به فک خودرو و تعویض پلاک بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته فک پلاک را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید .