مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک توسط خریدار

سلام ضمن تبریک سال جدید، من خودرویی را با وکالت 30 روزه به خریداری فروختم و خریدار به شخص سومی فروخته و شخص سوم با توجه به اینکه مهلت وکالت تمام شده ولی هنوز اقدام به تعویض پلاک نکردند و بنده یک روز بعد از مهلت وکالت توقیف پلاک سیستمی را در راهور گرفتم، سوالم این است که آیا برای تسریع در فک پلاک باید درخواست فک پلاک هم بدهم؟ و اینکه اگر نیاز به درخواست فک پلاک است کجا باید مراجعه کنم؟ سند و برگ سبز و کارت همه مدارک به نام خودم است.
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید وکیل دادگستری اختیار نمایید
لکن دادخواست تخصصی باید تنظیم و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس تاریخچه پلاک خود میتوانید تقاضای فک پلاک دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست الزام به فک پلاک می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ثبت دادخواست الزام به فک پلاک می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.اگر توقیف را از پلیس راهور گرفتید لازم نیست دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما بزرگوار تعویض پلاکمطابق رو فعلی در کشور ما با دو روش انجام می‌شود یکی اینکه هر دو طرف یعنی خریدار و فروشنده به مراکز رسمی تعویض پلاک مراجعه می‌کنند که تفاوتی نمی‌کند کدام مرکز باشد و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم وقتی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه رسمی دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله در قالب دستور موقت تقاضای فک پلاک هم مطرح کنید در هر حال اون پلاک متعلق به شماست و خریدار حق ندارد با پلاک شما تردد کند.منتها این موضوع را هم ملحوظ کنید که خریدار نهایی به جهت اتمام اعتبار وکالتنامه قادر به انجام موضوع وکالت نبوده اند لهذا بهتره با ارسال اظهارنامه رسمی از ایشان بخواهید که بیاد از شما وکالت بگیره بره فک پلاک کنه و ماشین رو سند بنام بزنه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
باید دادخواست فک پلاک بدهید به دادگاه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند از طریق دفتر خدمات قضایی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجازه بدهید چند روز از توقیف پلاک بگذرد و خودرو توقیف شود اگر مالک جدید همکاری نکرد طرح شکایت کنید . و اگر از طریق تامین خواسته یا دستور موقت دستور توقیف گرفته اید در مهلتهای معین دادخواست تعویض و فک پلاک مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا اظهارنامه رسمی از طریق دفاترخدمات قضایی برای خریدار ارسال نمایید. سپس دادخواست الزام به فک پلاک و دستور فوری(دستور موقت) توقیف فیزیکی اتومبیل را تقدیم دادگاه نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ثبت دادخواست الزام به فک پلاک می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک مطرح کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله دادخواست الزام به فک پلاک توسط دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت مبنی برتوقیف خودرو را مطرح نمایید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست ثبت نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله باید ازطریق دفاترخدمات قضایی اقدام کنین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی دادخواست فک پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت خریدار و ایادی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید