مشاوره حقوقی رایگان - آیا بیمه گذار می‌تواند استناد به 1بنداز3بند محدویت رانندگی خسارت ندهد؟

باسلام..تصادف کردم و مقصر بودم.راننده هستم.خسارت سرنشین مقابل مالی بود را پرداخت کرد...نوبت من شد خسارت جانی میگه ماشین شما قربیلک سرفرمان نداشت؟بند16 شامل حال من میشه..در صورتیکه داشت حین تصادف افتاد و همینو گیر دادن...به بند جزئی ش..

پاسخ ها :

پرداخت نکردن خسارت تصادف توسط بیمه به دلیل معتاد بودن راننده عدم پرداخت خسارت جانی توسط بیمه دیه خسارت جانی دیه تصادف بیمه تصادف