مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و خسته نباشید ، بنده در پروسه طلاق گرفتن از شوهرم هستم و از طریق مهریه و استرداد جهزیه اقدام به این کار کردم
تو این مدت با یک آقا به صورت پیامکی در ارتباط عاطفی بودم
فقط پیامکی
ایا ممکن است که در دادگاه ، همسر یا وکیل آن بدون هیچ مدرک و ادله‌ایی ادعا خیانت کند و قاضی درخواست پرینت پیامک کند؟

پاسخ ها :

درخواست پرینت پیامک همسر در دادگاه گرفتن پرینت خط همسر با حکم قضایی پرینت خط همسر طلاق