مشاوره حقوقی رایگان - شاکی برای پرینت سیمکارت و نپرداختن مهریه

سلام من و خانومم بحث کردیم الان هم رفته خونه باباش چون دونسنه من پیامهارو خوندم چکشون کردم با چندنفرمرد غریبه ارتباط داره ایا میتونم شکایت کنم ازش پرینت گوشی رو دربیارم ایا میشخ پیامهای که پاک کرده رو خوند دوباره گوشبش دست خودمه الان هم رفته دنبال طلاق میتونم محکومش کنم که مهریه ندم چطوری مهریه نپردازم الان ما بخاطر همین تلفن اینا طلاق میگیریم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشگر عزیز تحت هر شرایطی مهریه و سایر حقوق مالی زوجه برقرارمیباشد
ولی اگر پیامک های نامشروع دیدید میتوانید شکایت کنید و از اپراتور مربوطه استعلام میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

صورتی که اسناد و مدارکی دارید می‌توانید شکایت کنید و درخواست پرینت داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در هر حال حقوق مالی زوجه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه....
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هیچ راهی برای مهریه ندادن نیست مگر خودش ابرا کند، تلاش بیهوده نکنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مهریه زوجه در هر حالتی باید پرداخت گردد

بله شما باید شکوائیه رابطه نامشروع مادون زنا را مطرح نمایید و دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید و و درخواست اخذ پرینت از پیام ها را نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مهریه هیچ ارتباطی به شکایت کیفری رابطه نامشروع ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه در هر صورت به ایشان تعلق خواهد گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مهریه را که باید بدی و روابط نامشروع وی هم قابل اثبات نیست