مشاوره حقوقی رایگان - سابقه غیر موثر

سلام من ازمون کادر قوه قضاییه قبول شدم همه مراحل مصاحبه تخصصی وتحقیقات گذروندم ولی 12 سال پیش تو روستاه بعلت تخریب و ضرب وجرح از افرادی شکایت کردم بعدش مادر این افراد بخاطر که رضایت بگیرن رفت علیه من شکایت کرد ونامه پزشک قانونی گرفت درصورتی که همه اثار رو خودش ایجاد کرده بود بعدش ما رضایت دادیم منع تعقیب خورد اونا هم رضایت دادن اما قاضی برامن حبس ودیه حکم داد بعدش واخواهی زدم برائت صادر شد بعلت فقدان دلیل وعدم اثبات و برائت صادر شد الان گزینش گفتش سابقه داری واومدم براشون توضیح دادم وپرونده رو گفتن درخواست میکنیم وگفتن کمیسیون بگیرن اما تحقیقاتم خوب ایا میتونن ردم کنن

پاسخ ها :

رد شدن در گزینش قوه قضاییه به دلیل سابقه غیر موثر رد شدن در گزینش قوه قضاییه رد شدن در گزینش سوء سابقه سابقه غیر موثر استخدام