مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام روز بخیر
بنده مبلغی به یک شخص بدهکار بودم که یک چک سفید امضاء بدونه تاریخ و مبلغ به ایشان دادم باتوجه به اینکه چک مذکور را این فرد خود با دست خط خودش در ته چک نوشته که چک امانت دست آقای؟و در چک هم فقط حامل را نوشت پس از مدتی باتوجه به اینکه من هر هفته مبلغی به حساب وی واریز میکردم ایشان چک را مبلغ زده و روی آن اقدام کرد من هیچ یک از جلسات شورای حل اختلاف را نرفتم تا پرونده به اجرای احکام فرستاد شده و الان هم اجرایی احکام رأی قطعی صادر کرده. باتوجه به رأی قطعی صادر شده من میتونم الان اقدامی علیه ایشان انجام دهم. درصورت امکان راهنمایی کلی بفرمایید اصلاً در حال حاضر چه کاری باید انجام بدهم سپاسگزارم از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

درخصوص رای قطعی کاری نمیتوانید بکنید. درخصوص شکایت بستگی به دلایل شما و تشخیص قاضی دارد