مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سالام امروز بنده برای تمدید گواهینامه رفتم من فرستادن کمیسیون پزشکی به دلیل تاری چشم که نزدیک به یک سال است که شبکیه چشم عمل کردم ومن پایه یک دارم ایا برای من گواهینامه پایه یک میدن ایا من که با یک چشم خوب می بینم نمی توانم گواهینامه یک رابگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ سوال شما در تخصص چشم پزشک است نه وکیل دادگستری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می بایست مجموعه دید هر دو چشم شما بالاتر از 10 باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که کمیسیون تایید نماید که برای رانندگی مشکلی ندارید موافقت می شود