مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام و احترام. بنده کارمند رسمی یکی از دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم در شهرستان می باشم. از تیرماه 1400 همسرم به تهران منتقل شده اند. شغل همسرم نظامی می باشد. بنده از شهریور1400 به صورت مامور به یکی از دانشگاه های تهران جابجا شدم. بعد از 6 ماه جهت تبدیل ماموریت به انتقال، سازمان برنامه ریزی بودجه انتقال اعتبار حقوقی بنده را انجام نمی دهد و اعلام کرده انتقال به کلان شهر ها ممنوع است. آیا با توجه به اینکه همسرم نظامی بوده و ساکن تهران اس، من برای رفع مشکلم می توانم اقدامی انجام دهم یا اینکه باید به شهرستان برگردم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌تواند از آل ترین مقام اجرایی دستگاه اداره متبوع تان پیگیری کنید و مدارک ازدواج و سند نکاحیه را زمینه آن کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر موافقت نمیشود به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوج شغل دولتی داشته باشد زوجه میتواند انتقالی بگیرد لذا شما می توانید از طریق دیوان محترم ادالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ و سپس با در دست داشتن مدارک دال بر ازدواج و محل سکونت همسرتان از مقام مسئول مربوطه ارگان مذبور درخواست مساعدت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به ارگان مربوطه مراجعه و در صورت عدم نتیجه از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ا سلام و احترام ؛؛؛

تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود، همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد، مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید و ممکن است نتیجه بگیرید

یک وکیل :

سلام از ارگان مربوط پیگیری بفرمائید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اداره مبدا و مقصد مشکلی از این بابت نداشته باشند انجام شدنی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دیوان عدالت شکایت خود را مطرح کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با محل کار همسرتان و محل کار فعلی خود توافق نمایید