مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر

من از همسرم جدا شدم، دو فرزندم پیش من هستن که نفقه پدرشون دارن، سوال من اینه میتونم حقوق مادرم برای خودم بگیرم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، شرط استحقاق مستمری مجرد و بیکار بودن است و شامل شما می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مستمری به صرف آنچه در سوال آمده است ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجرد و بیکار باشید می‌توانید مستمری بگیر ایشان شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست بدهید
مستمری مادر در صورتی به فرزند دختر تعلق خواهد گرفت که دختر مجرد یا مطلقه و فاقد شغل و فاقد بیمه باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله اگر بازنشسته تامین اجتماعی باشند و شما مطلقه و بیکار میتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله و شما ارتباطی به نفقه فرزندان تان دارد