مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری مادر توسط دختر مطلقه

سلام خسته نباشید.
بنده از همسرم جدا شدم ولی فعلا با هم زندگی میکنیم بخاطر بچه ها. سوالم اینه بنده میخوام برای مستمری مادرم اقدام کنم سازمان تامین اجتماعی ایا ایراد میگیرد که بنده با همسر سابقم یکجا زندگیم میکنم البته بصورت موقت .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ایراد می‌گیرند اگر متوجه شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
ممکن است مستمری به شما پرداخت نشود
سازمان تامین اجتماعی ، تحقیق محلی انجام خواهد داد
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله این اقدام شما از نظر تامین اجتماعی طلاق صوری است که صرفا قصد دارید برای مستمری پدرتان اقدام کنید و طلاقی در کار نیست.
از نظر شرعی نیز اگر طلاق شما صوری باشد دریافت مستمری حرام است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالاً در تحقیقات محلی رد خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله تحقیقات محلی انجام می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم طلاق شما خواهد بود ولیکن میتوانداین امر نیز موثر باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تحقیق صورت میگیرد شاید طلاق صوری تشخیص داده شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بله امکان دریافت مستمری از تاریخ ثبت طلاقنامه وجود خواهد داشت.

با ارائه مدارک طلاق و مدارک سجلی و تعهدنامه محضری مبنی بر نداشتن شغل و شوهر و خلاصه فوت مادر و فرم انحصار وراثت با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی ساتا (سازمان تامین اجتماعی ) اقدام فرمائید.

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

درصورتی که مطلقه باشید به شما تعلق می‌گیرداما سازمان تامین اجتماعی تحقیقات محلی انجام می‌دهد
ضمن اینکه طلاق صوری هم ممکن است لحاظ شود
واین عمل شما از نظر شرعی حرام محسوب میشودوازنظرقانونی هم مصداق عمل نامشروع تعزیری است

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

در صورتی که مطلقه باشید و فاقد شغل ..به شما تعلق می گیرد ولی با توجه به تحقیقات ممکن است طلاق صوری تشخیص داده شود و مستمری قطع شود