مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل سند

سلام از شخصی به صورت تفویض وکالت٬ وکالت فروش نیم دانگ از یک زمین را دارم ولی سند دست خودشه دفترخونه هم میگن باید برا انتقال سند اصل سند باشه آیا میشه دادخواست الزام به تحویل سند از طرف فروشنده بدهم؟ ضمنا از فروشنده اولی که الان سند به اسمشه مبایعه نامه ندارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید علیه هر دونفر دادخواست الزام به انتقال سند نمایید .

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما صرفا وکالت در فروش داشتید لذا خریدار باید دادخواست مبنی بر الزام به تنظیم سند را مطرح نماید