مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام
بنده 24 سال قبل طی یک فقره چک از فردی طلب داشتم و ایشان ورشکسته و پولی برای پرداخت وجه چک نداشته از این رو برای تسویه چک خود یک منزل رو با وکالت بلاعزل 6 دانگ به نام بنده زده و بنده از طریق اون وکالت 6 دانگ ان را بین دو فرزندم به صورت 3 دانگ دانگ تفویض و سپس سند قطعی نمودم
حال پس از گذشت 25 سال فرزند اون فرد به منزل بنده مراجعه و ادعا مینماید دادنامه دارم که 3 دانگ اینجا هنوز مال پدر من است و میخواهیم از دست شما شکایت کنیم
حال راهنمایی میخواستم ایا سندی که با وکالت بلاعزل به صورت 6 دانگ منتقل شده ایا قابل برگشت است و این شخص پس از گذشت 25 سال از تنظیم سند قطعی میتواند با شکایت کاری انجام دهد تا سند رو برگرداند و موجب اذیت و ازار شود ایا وکالت بلاعزل قابل برگشت است و طرف میتواند ادعایی کند ?
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

یک وکیل

راهنمایی کامل با گرفتن وکیل

پرسشگر :

ممنون ميشم مختصرا بفرمایید آیا میتواند کاری انجام دهد و اقدامی میتواند با وجود وکالت بلاعزل و سند قطعی و قولنامه انجام دهد و ادعا نماید؟

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه در زمان حیات فروشنده با وکالتنامه بلاعزل 6 دانگ را تماما انتقال داده باشید بعید به نظر میرسد ولی برای اطمینان کامل با مدارکتون به یک وکیل دادگستری مراجعه و مشورت نمایید.