مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی مهره 4و5

با سلام اوایل امسال حین کار از ساختمان به زمین سقوط کردم و دو تا مهره کمر م شکسته که بدون عمل جراحی ترمیم شده حال بعد از شکایت دادگاه 4درصد از بابت شکستگی مهره کمر زده مگه ده درصد نیست دیه لطفاً راهنمایی کنین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر پزشک قانونی اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و درخواست معاینه مجدد در هیات 3 نفره را داشته باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله 10 درصد هست ولی پزشکی قانونی حتما با توجه به نوع صدمه اعلام کرده 4 درصد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پزشکی قانونی بر اساس نوع و میزان صدمات ، درصد دیه را تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید می توانید به آن اعتراض نمایید و درخواست کمیسیون مجدد داشته باشید