مشاوره حقوقی رایگان - جنبه عمومی ضرب و جرح عمدی

سلام
شخصی مبنی برضرب جرح عمدی از من برادر پدرم شکایت کرد ومعادل 5/5صدم برای دیه صادر شده وپرونده دراجرای احکام می باشد و رای غیابی صادر شده وما هیچ کدام از جلسه های دادگاه حضور نداشته ایم
سوال ... رای که صادرشده ...
هرسه متهم هستند به شرکت در ایراد ضرب جرح عمدی (هر دو جنبه)
و بابت جنبه عمومی در رای مجازات دیگه ای بجز دیه نوشته نشده
حالا شاکی در اجرای احکام رضایت داده اما تا الان هیچ پیامی مبنی بر بسته شدن پرونده به مانرسیده آیا دادگاه دوباره واسه جنبه عمومی رای صادر میکنه که مجازات بشیم یا خیر؟

پاسخ ها :

جنبه عمومی ضرب و جرح عمدی جنبه عمومی جرم ضرب و جرح عمدی