مشاوره حقوقی رایگان - منع ملاقات طفل طی 6 مورد

طی حکم قطعی بر ملاقات فرزندانم..ممانعت های بی شماری کرده و گواهی شود به دروغ مطرح نموده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در زمان مقرر برای ملاقات فرزند مراجعه نمایید و در صورت ممانعت از ملاقات فرزند ، به کلانتری مراجعه و صورتجلسه نمایید
و سپس شما باید دادخواست مطرح کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکایت کیفری می توانید مطرح کنید دادخواست استرداد طفل هم می توانید مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شاهد و مدرک در خصوص ممانعت بر ملاقات طفل دارید شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی با این عنوان به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق شعبه خانواده که حکم صادر کرده است پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت نماید دادگاه محترم شرایط جدیدی تعیین می نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان ممانعت از ملاقات با فرزند از ایشان شکایت و دستور موقت اخذ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعای خلاف واقع کرده میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر کسی که حضانت فرزند با اوست مانع ملاقات طرف دیگر شود طرف دیگر می تواند با مراجعه به دادگاه (دادن دادخواست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی) تقاضای ملاقات فرزند کند. در این راستا می تواند ابتدا دستور موقت فوری ملاقات فرزند را نیز از دادگاه تقاضا کند. پر واضح است که دادگاه خانواده با رعایت مصلحت طفل بایستی حق ملاقاتی برای خواهان تعیین کند. اما بر طبق ماده 54 قانون حمایت خانواده ممانعت از ملاقات فرزند جرم است.

ماده 54 قانون حمایت خانواده: «هرگاه مسئول حضانت از انجام تكاليف مقرر خودداري كند يا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذي حق شود، براي بار اول به پرداخت جزاي نقدي درجه هشت و درصورت تكرار به حداكثر مجازات مذكور محكوم مي شود.»

ماده 40 قانون مذکور نیز تعیین تکلیف کرده که: «هركس از اجراي حكم دادگاه در مورد حضانت طفل استنكاف كند يا مانع اجراي آن شود يا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضاي ذي نفع و به دستور دادگاه صادركننده رأي نخستين تا زمان اجراي حكم بازداشت مي شود.»

باید توجه داشت که ماده 40 پیش گفته که به دادگاه اجازه بازداشت هر کسی که مانع اجرای حکم دادگاه و استرداد طفل می شود را داده است در مورد ممانعت از اجرای دستور موقت فوری ملاقات فرزند اجرا نمی شود. اداره کل حقوقی قوه قضاییه در نظریه 92-1619/503-7/92/822 مورخ 92/1/5 جواب داده است که ضمانت اجرای مندرج در ماده 40 قانون حمایت خانواده مختص حکم است و نه دستور موقت که در قالب قرار صادر می شود و نهایت زمانی بازداشت تا زمانی است که علت بازداشت مرتفع گردد.