مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

اگه زوجه اجازه ملاقات فرزند به زوجه نده آیا حکم جلب داره؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را اصلاح کنید و دوباره طرح نمایید

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام ابتدا جریمه دارد و در صورت تکرار جلب دارد

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

سلام،خیر جلب نداره ؛ به فراهم نمودن شرایط ملاقات برای زوج ملزم می شود.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . اگر کسی حکم دادگاه را اجرا نکند بله.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وی را احضار می کنند اگر حاضر نشود جلب می کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای بار اول به پرداخت جزای نقدی و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حبس ندارد
شما باید درخواست دستور موقت فوری مبنی بر ملاقات فرزند را تعیین نمایید تا ساعات ملاقات هفتگی تعیین بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مرتبه اول جریمه نقدی است و در صورت تکرار حداکثر مجازات درخواست دستور موقت ملاقات طفل را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یبله در صورت تکرار حکم جلب دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بار اول جریمه نقدی داردو در صورت تکرار حداکثر مجازات. درخواست دستور موقت ملاقات طفل را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر حبس ندارد شما باید درخواست دستور موقت فوری مبنی بر ملاقات فرزند را تعیین نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

چون ملاقات فرزند طبقحکم دادگاه مشخص میشود و ملاقات طفل بنا ب مصلحت در نظر گرفته شده در صورت سر پیچی از حکم دادگاه در وهله اول به ایشان تذکر داده میشود و احضار میشوند و در صورت عدم توجه و تکرار بنا بر تشخیص دادگاه حکم جلب نیز در مواردی صادر میشود