مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سلام برای تمدید دوباره باید رفت کمیسیون پزشکی یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر مگر وضعیت جسمانی شما فرق کرده باشد

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام باید جلسه تشکیل بشه و رای قطعی اعسار صادر شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است دوباره بخواهند که بروید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر درابتدا سالم بودید خیر نیاری به کمیسیون مجدد نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای ثبت درخواست تمدید گواهینامه رانندگی ابتدا باید به مراکز پلیس 10 مراجعه کنید و مدارک لازم را ارائه دهید. پس از ارائه مدارک، برگه معاینه چشم صادر می‌شود. معاینه چشم باید توسط پزشک معتمد پلیس ناجا انجام شود.

برای تعویض گواهینامه موقت گروه ب انجام معاینه چشم لازم نیست و صرفا ارائه یک قطعه عکس کافی است.

اگر گواهینامه قبلی شما با عینک بوده و پس از انجام جراحی لیزیک دیگر به عینک نیازی ندارید، تأییدیه پزشک معتمد ناجا در فرم معاینه پزشکی شما ضروری است.
کسانی که گواهینامه آنها با لنز طبی است، پس از مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی باید به کاردان فنی راهنمایی‌ورانندگی مراجعه کنند.

کسانی که قبلا دارای نقص‌عضو بوده‌اند یا پس از اخذ گواهینامه دچار مشکلات جسمانی شده‌اند، پس از انجام معاینه پزشکی به تأیید کاردان فنی نیز نیاز دارند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با صلاحدید پزشک مربوطه ممکن است به کمیسیون پزشکی شماره ارجاع دهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست