مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام خسته نباشید.
خواهان در یک دادخواست خواسته ابطال تقسیم ترکه قبلی و تقاضای تقسیم ترکه جدید نموده است.
آیا قبل از ابطال تقسیم ترکه و قطعی شدن رای میشود همزمان تقاضای تقسیم ترکه جدید نمود؟
متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اول باید تقسیم نامه قبلی باطل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است مگر دستور موقتی اخذ شده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان پذیر نیست باید اول تکلیف تقسیم ترکه قبلی وابطال آن مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه قبل از ابطال نمی تواند وارد رسیدگی به دعوای جدید شود

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

باسلام رسیدگی همزمان امکان پذیر است ابتدا دادگاه با توجه به شرایط پرونده وارد موضوع ابطال یا اعلام بطلان تقسیم نامه میشود و چنانچه نظر بر ابطال یا بطلان آن باشد مآلا به خواسته دوم نیز رسیدگی و حکم به تقسیم ماترک صادر خواهد شد .و پس از تجدیدنظرخواهی چنانچه حکم بدوی صحیح تشخیص داده نشود در نتیجه همان تقسیم نامه موجود تایید می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر
بدوا باید تکلیف تقسیم ترکه قبلی وابطال آن مشخص شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اپل باید تکلیف تقسیم ترکه اولی معین گردد و بعداً تقسیم ترکه جدید درخواست شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام علت وحدت ملاک هر دو درخواست میتوان در یک دادخواست آنهارا مطرح کرد