مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح تابلو مغازه

سلام. قربان ما یه ملک داریم بر خیابان انتهای آن رو به کوچه پخی خورده و دید آن رو کور کرده ما میتونیم تابلو اونو گونیا کنیم یعنی با مغازه های بغل تو خط بزاریم که دید مغازه بهتر بشه

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام این سوال است که باید از شهرداری پرسیده شود ولی اگر برای کسی ایجاد مزاحمت نباشد و به انداره متعارف باشد بله می توانید