مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح تابلو مغازه

سلام
ما یه ملک داریم بر خیابان انتهای ملک ما پخی خورده به سمت کوچه دید مغازه اصلا خوب نیست ما میتونیم تابلو روبه خیابان گونیا کنیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامفهومه به عبارتی سوال در تخصص کارشناس مهندس عمران

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مجوز لازم اخذ شود بهتر است ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس ساختمان بررسی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا منع قانونی ندارد ولی باید مقررات شهرداری رعایت گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

این موارد را از طریق شهرداری باید پیگیری کنید واحد تخلفات و اجرائیات اقدام به جمع آوری تابلو می کند