مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتونم پدر قاتلم رو برای همیشه در زندان نگه دارم ؟

سلام خسته نباشید. پدرم 5 ماه قبل مادرم رو به قتل رسوند. چند روز پیش حکم قتل عمدش اومد. دوتا برادر دارم که یکیشون رضایت داده. من نمیخوام که رضایت بدم بیاد بیرون از طرفی نمیتونم اعدامش کنم. ایا راهی هست که به جای قصاص تو زندان نگهش دارم؟ تا چه مدت این کارو میتونم انجام بدم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .شما میتوانید با تودیع سهم دیه اشخاصی که رضایت داده اند حکم قصاص را اجرا کنید در غیر اینصورت چنانچه درخواست قصاص تا تا ده سال به اجرای احکام کیفری واصل نشود و شرایط برای اجرای حکم قصاص فراهم نشود با صدور قرار وثیقه متهم را آزاد خواهد کرد .مدت زمان مورد اشاره شما ده سال است .

یک وکیل

بهرحال ایشان پدر هست و حق پدری گردن شما دارد. اینگونه فکر و خیال عاقبت خوبی ندارد