مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

یک ماهه حامله هستم میخوام بچمو سقط کنم یه ماهه است نمیدونم گناهه یا نه دوتا بچه دارم دیگه از پس سومی برنمیام آیا گناهه.؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .سقط جنین علاوه بر گناه بودن جرم هم هست و قابل مجازات است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صد‌‌ور مجوز سقط د‌‌رمانی منوط به وجود‌‌ شرایط ذیل است:

بیماری جنین که به علت عقب افتاد‌‌گی یا ناقص‎الخلقه بود‌‌ن موجب حرج ماد‌‌ر است یا بیماری ماد‌‌رکه با تهد‌‌ید‌‌ جانی ماد‌‌ر توأم باشد‌‌؛ احراز این شرط با تشخیص سه پزشک متخصص و معتمد‌‌ و با تأیید‌‌ پزشکی قانونی خواهد‌‌ بود‌‌.
هنوز روح د‌‌مید‌‌ه نشد‌‌ه باشد‌‌ یعنی قرار د‌‌اشتن جنین د‌‌ر مرحله پیش از ولوج روح (چهارماهگی)؛ احراز این شرط بر اساس سونوگرافی‌های معتبر د‌‌وره‌ای صورت خواهد‌‌ گرفت.
رضایت زن، زن باید‌‌ با حضور د‌‌ر پزشکی قانونی و تکمیل فرم د‌‌رخواست اعلام رضایت کند‌‌. (حضور پد‌‌ر برای صد‌‌ور مجوز سقط د‌‌رمانی، ضرورتی نخواهد‌‌ د‌‌اشت)
از لحاظ شرعي سقط جنين بدون علت گناه بر شمرده مي شود