مشاوره حقوقی رایگان - تهدید زن صیغه ای برای سقط جنین

سلام همسرم در زمان عقد دائم با من با یک خانم صیغه بوده که اون خانم هربار تهدیدش میکنه که بخاطر قرصی که برای سقط جنین به من دادی ازت شکایت میکنم که شوهر منو در کنار خودش نگه داره و این موضوع زندگی مارم تحت الشعاع خودش قرار داده. این خانم از نظر قانونی چه حقی داره میتونه با سونوگرافی هایی که داره ثابت کنه از شوهر من باردار بوده یا اینکه قرصی که بر سقط خورده به اجبار بوده؟ خانم مطلقه بوده و 2 تا بچه ام از زندگی قبلیش داره. تو رو خدا راهنماییم کنید منم 2 تا بچه از شوهرم دارم تهدیدای این خانم شوهرمو میترسونه باهاش ادامه میده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ایشان باید ادعای خود را ثابت کند که کار آسانی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بارداری را می تواند ثابت کند ولی اینکه شوهرتون به زور قرص داده را نمی تواند ثابت کند.
به نظر اگر شوهر شما انکار کند هیچ مشکلی پیش نمیاد.
جای نگرانی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این خانم نمیتواند کاری کند. خوردن قرص اگر به اجبار شوهرتان بوده بابد توسط این خانم در دادگاه ثابت شود تا شوهرتان محاکمه گردد. با سونوگرافی اثبات نسب بچه به شوهرتان مشخص نمیشود. تنها از طریق تست dna ممکن است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بارداری زوجه و سقط جنین توسط پزشکی قانونی ، قابل تشخیص است
ولی اینکه زوج ، زوجه را مجبور به سقط جنین کرده به آسانی قابل اثبات نیست و زوجه باید این موضوع را اثبات نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بارداری زوجه و سقط جنین توسط پزشکی قانونی ، قابل تشخیص است ولی اینکه زوج ، زوجه را مجبور به سقط جنین کرده است محتمل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله بارداری زوجه و سقط جنین توسط پزشکی قانونی ، قابل تشخیص است ولی اینکه زوج ، زوجه را مجبور به سقط جنین کرده به آسانی قابل اثبات نیست و زوجه باید این موضوع را اثبات نمایداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات موضوع برای این خانم بسیار مشکل و بعید است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بارداری زوجه و سقط جنین توسط پزشکی قانونی ، قابل تشخیص است ولی اینکه زوج ، زوجه را مجبور به سقط جنین کرده است محتمل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید بتواند اجبار به سقط جنین رااثبات نماید که ضعیف است بارداری و ... قابل تشخیص می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تهدیدات ایشان واهی به نظر میرسد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اثبات این موضوع توسط ایشان ممکن ولی دشوار است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اینکه خانم سقط جنین داشته بله توسط پزشکی فانونی قابل تشخیص می باشد، اما ادعای ایشان مبنی بر اجبار از طرف زوج نیاز ب دلیل جهت اثبات دارد. . همسرتان میتواند بدون نگرانی، توافقی یا پرداخت حقوق زوجه ارتباطشان را با ایشان قع کنند. در صورت هر گونه مزاحمت یا تهدید میتوانید ب دلیل مزاحمت از ایشان شکایت نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید ادعای خود را اثبات نماید