مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام خسته نباشید ایا میشه جنینی رو که بعدا برای پدر و مادر سختی زیادی به بار می اورد (عسر و حرج دارد) با تایید پزشک سقط کرد؟ قبل از ماه 4

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به تشخیص پزشکی قانونی ممکن است
اگر جنین مشکل داشته باشد ممکن است در غیر این صورت ممکن نیست .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبل از 4 ماهگی باشد با تشخیص سه پزشک متخصص تقاضای سقط جنین درمانی را نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با تأیید پزشک بلامانع است .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام با تایید پزشکان امکان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه پزشک معتمد کتبا تایید کند با شرایطی امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط تحت شرایطی در غربالگری با نظر پزشکی قانونی امکان این مسأله هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این مورد حتماً باید از طریق دادگاه انجام بپذیردو مادر نیز می بایست رضایت داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون سقط جنین شرایط خاصی دارد

ابتدا باید دو نفر پزشک متخصص
بیماری جنین یا احتمال فوت مادر
به علت بارداری را تائید نماید

و سپس باید موضوع به تایید کمیسیون پزشکی برسد
و در صورت تایید دستور سقط جنین صادر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه روح در بدن جنین دمیده نشده است مشکلی ندارد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با تشخیص کمیسیون پزشکی قانونی و قبل از 4ماهگی ممکن است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام خیر امکانپذیر نیست مگر در صورت وجود حرج (مشقت شديد غيرقابل تحمل) براي مادر و وجود قطعي ناهنجاري ‌هاي جنيني غيرقابل درمان، در مواردي كه حرج مربوط به بيماري يا نقص در جنين باشد.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، با جمع شدن شرایطی مانند رضایت مادر ، تایید سه پزشک و ایجاد حرج مادر امکان پذیر می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مشکل جسمانی داشته باشد و 3 پزشک متخصص معتمد این امر را تایید کنند سقط تجویز می شود در غیر اینصورت به صرف اینکه میتواند موجبات عسر و حرج را فراهم آورد خیر جنایت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
صد‌‌ور مجوز سقط د‌‌رمانی منوط به وجود‌‌ شرایط ذیل است:

بیماری جنین که به علت عقب افتاد‌‌گی یا ناقص‎الخلقه بود‌‌ن موجب حرج ماد‌‌ر است یا بیماری ماد‌‌رکه با تهد‌‌ید‌‌ جانی ماد‌‌ر توأم باشد‌‌؛ احراز این شرط با تشخیص سه پزشک متخصص و معتمد‌‌ و با تأیید‌‌ پزشکی قانونی خواهد‌‌ بود‌‌.
هنوز روح د‌‌مید‌‌ه نشد‌‌ه باشد‌‌ یعنی قرار د‌‌اشتن جنین د‌‌ر مرحله پیش از ولوج روح (چهارماهگی)؛ احراز این شرط بر اساس سونوگرافی‌های معتبر د‌‌وره‌ای صورت خواهد‌‌ گرفت.
رضایت زن، زن باید‌‌ با حضور د‌‌ر پزشکی قانونی و تکمیل فرم د‌‌رخواست اعلام رضایت کند‌‌. (حضور پد‌‌ر برای صد‌‌ور مجوز سقط د‌‌رمانی، ضرورتی نخواهد‌‌ د‌‌اشت)

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
در صورت تایید کمسیون پزشکی قانونی و قبل دمیدن روح بله

یک وکیل :

سلام خیر فقط با حکم دادگاه این امکان وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق ماده 306 قانون مجازات اسلامی سقط جنین جرم محسوب شده و برای آن مجازات‌هایی مانند دیه و تعزیر در نظر گرفته شده است.

در تبصره ماده 718 قانون مجازات اسلامی آمده است که هرگاه جنینی که بقای آن برای مادر خطر جانی دارد به منظور حفظ نفس مادر سقط شود، دیه ثابت نمی‌شود.

در ماده 716 قانون مجازات اسلامی مقدار دیه جنین به تبعیت از حکم فقهی آن و با توجه به مراحل رشد جنین از طرف قانون‌گذار تعیین شده است.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با حکم دادگاه پس از احراز شرایط قانونی و تأیید پزشکی قانونی بله

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه جنین مشکل و بیماری داشته باشد ، با تایید پزشک ممکن است.

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام بله البته با شرایط قانونی در قالب سقط جنین درمانی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منظور از اینکه بعدا سختی زی ا د داشته باشد چیست چنانچه قبل از 4 ماهگی باشد با تشخیص پزشک معتمد متخصص سقط جنین امکان پذیر است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود سقط قانونی فقط در موارد زیر مورد تایید پزشکی قانونی قرار میگیرد:
3 پزشک متخصص تایید نمایند که جنین دچار ناهنجاری می باشد و یا زندگی مادر را تهدید نماید و سقط جنین قبل از 4 ماهگی باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به تایید پزشکی قانونی دارد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام_ تحت شرایط تعیین شده در قانون وتایید پزشکی قانونی قابل انجام است