مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از فسخ قرارداد پیمانی به علت تعهد محضری

با سلام‌
اینجانب کارمند پیمانی یک سازمان دولتی هستم‌، در هنگام استخدام از من یک تعهد محضری به مدت 10 سال برای جلوگیری از استعفا به اجبار گرفتن‌. حالا من از یک دستگاه دولتی دیگه قبول شدم و برای رفتن به اون باید سازمان دولتی که در آن فعلا مشغول به کار هستم با استعفام موافقت کنه و کد استخدامیم رو باطل کنه تا دستگاه دولتی جدید که از آن قبول شدم بتونه برام از سازمان امور استخدامی درخواست کد استخدامی بکنه، ولی اداره بهم‌ میگه شما تعهد 10 ساله دادید تا در این سازمان بمونید و با استعفام مخالفت میکنه. حالا من چه مستنداتی رو می توانم‌ به اداره نشان بدم تا با استعفام موافقت کنه. و اگر هم بخوام‌ به دیوان عدالت اداری شکایت کنم زمانبر خواهد بود و فرصت این کارو ندارم‌. ممنون میشم منو راهنمای کنید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به تعهد شما کاری نمیتوانید بکنید