مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی در دعاوی غیر مالی مانند طلاق از سوی زوجه

سلام و درود

زوجه دادخواست طلاق و الزام به مطلقه نمودن خود می‌کند به لحاظ شرایط عسر و حرج ، در دادگاه بدوی دادخواست زوجه باطل می‌شود و مورد پذیرش واقع نمی‌شود، زوجه‌ نسبت به رای بدوی تجدید نظر می‌کند و در آنجا رای می‌گیرد و حکم طلاق صادر می‌شود و فرجام خواهی زوج هم مورد پذیرش واقع نمی‌شود.
الان زوجه رفته در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه هزینه دادرسی طلاق داده به مبلغ دو میلیون پانصد تومان، شورای حل اختلاف جلسه رسیدگی گذاشت و در دادنامه رسیدیگی به اسن پرونده را ارجاع داده به شعبه بدوی خانواده و در متن آن نوشته از متفرعات دعوای اصلی میباشد و در صلاحیت شورا نیست و دادگاه رسیدگی کننده بدوی باید تصميم بگیرد (لازم به ذكر است که در دادنامه بدوی طلاق هم در دادخواست زوجه هزینه های دادرسی را مطالبه ننموده و اشاره نشده است)دادگاه بدوی هم مجددا ارجاع داده به شورای حل اختلاف و گفته تا مبالغ 20 میلیون تومان در صلاحیت شورا است چند بار رفته و بر گشته ، الان مجددا شورا در نهایت برای بار دوم جلسه رسیدگی گذاشته
میخواستم بدونم که آیا با توجه به دادخواست زوجه برای مطلقه نمودن خود، شورا رای به پرداخت هزینه دادرسی به زوج میدهد و زوج میبایست هزینه دادرسی رو بپردازد؟ اگر جواب منفی است از چه ماده قانونی برای دفاع از خود استفاده کند
ممنون میشم جواب بدید یا علی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد