مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام. ببخشید نوزاد ک فقط از طریق محضر ب کسی اهدا شود بعد از گذشت سه سال میتوانند پدرمادر واقعی ان را پس بگیرن یا چون محضر امضا کرده اند نمیشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

محصر مجاز نیست این کار را بکند بلکه از طریق بهزیستی یا حکم دادگاه باید این کار انجام شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کسی که نمی تواند محضری بچه خود را به دیگری بسپارد سوالتان واضح نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چون قانونا خرید وفروش طفل قابل مجازات وجرم انکاری شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محضر مجاز نیست و تخلف کرده. این وظیفه بهزیستی و شیرخوارگاه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانند مدعی برگرداندن فرزند شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر و مادر تا زمانی که در قید حیات هستند می توانند فرزند خود را پس بگیرند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانند پس بگیرند

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

سلام
محضر مجاز نمیباشد
و حتی در صورتی که کسی از بهزیستی بعد از طی مراحل قانونی نیز سرپرستی کودکی را به عهده بگیرد از او تعهد میگیرند که هر زمان پدر و مادر طفل بخواهند سرپرست موظف است طفل را به پدر و مادر واقعی بدهد
پس در طرق غیر قانونی نیز هر زمان پدر و مادر واقعی بخواهند میتوانند پس بگیرند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی دارد چی نوشته باشد، فرزند خوانده است؟ فرزند که قابل فروش نیست و عقدی است باطل چون کلمه نوزاد استفاده کرده اید، باید متن سند محضری هم ارسال بفرمایید تا کامل راهنمایی کنبم

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام حضانت طفل هم حق وهم تکلیف والدین است پس می توانید پس بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
تخلف دفتر اسناد رسمي بنظر صورت يافته و احياناً فرزند متعلق والدين ديگري نمي شود
مقاله زير را مطالعه نماييد
https://www.behzisti.ir/news/43024/%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D8%AE%D8%B0

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
تخلف دفتر اسناد رسمي بوده و والدين بدون طي مراحل بهزيستي و قانوني هرگاه مي توانند طفل را اعاده نمايند
مقاله اينجانب را مطالعه فرماييد
#دكتر امين اميني زارع
https://www.behzisti.ir/news/43024/رنگ-لبخند-کودکان-بهزیستی-بر-دیوارهای-خانه-شرایط-و-مراحل-اخذ

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اهدای جنین یا مسائل مربوط به اثبات نسب و صدور شناسنامه برای نوزادی که متعلق به دیگری است تنها با حکم دادگاه صورت میگیرد و نمی توان تنها با تعهد محضری قوانین مربوط به نسب را نادیده گرفت و بنابر این پدر و مادر واقعی میتوانند با مراجعه به دادگاه و اثبات نسب طفل را پس بگیرند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال به پدر و مادر واقعی داده می شود