مشاوره حقوقی رایگان - طریقه صحیح انجام طلاق توافقی بدون تبعات آتی و رجوع از بذل

بنده بمدت دوسال است که با همسر خود به مشکل برخورد کردم که ایشان بخاطر مهریه 27 میلیون پول ودیعه مسکن را توقیف و بحساب دادگاه واریز نموده است و چون حکم اعسارم پذیرفته شده و محکوم به پیش پرداخت ده سکه شده ام دادگاه 17 میلیون را بعنوان پیش قسط به همسرم اختصاص داده و بعد از آن به هشت میلیون نفقه محکوم شدم که قرار شد از پول توقیفی بردارند و الان هم وکیلشان بمن گفته اند که پنج میلیون هم بدهم تا توافق کنند و جدا شویم. و دادخواست طلاق توافقی داده اند.
سوال یک: هزینه وکالت برای طلاق توافقی برایم چقدر خواهد بود؟
سوال دو: برای سو استفاده احتمالی پول را کی پرداخت کنم؟
سوال سه: آیا با گرفتن وکیل این سوء استفاده های احتمالی چقدر خنثی خواهد شد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حق الوکاله توافقی است،حتماوکیل بگیریدتا مشکلی پیش نیاید.موفق باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر با همسرتان میخواهید توافق کنید یا مبلغی بپردازید پرداخت را موکول به محضر کنید و بعد امضا پرداخت نمایید .
و حق الوکاله نیز با مراجعه به وکیل مشخص میشود