مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام، من برای فردی یه مبلغی واریز کردم برای خرید کت که چند روز جوابمو نداد، امروز زنگ زدم اشغال کرد بعد زنگ زدم گوشیشو خاموش کرده بود، امکانش هست بتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید حسب م.رد بعن.ان کلاهبرداری یا خیا نت در امانت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما به بانک مراجعه نمایید و پرینت واریزی را با مهر بانک بگیرید سپس به خدمات قضایی مراجعه نمایید و شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله چرا که نه ،
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.