مشاوره حقوقی رایگان - کلاه گذاری و عدم تحویل جنس

سلام حدود یکماه قبل برای خرید خرده سنگ از یک سنگبری اقدام کردم مبلغ هشتصد هزار تومان به حسابش واریز کردم و الان خرده سنگها رو که نمیاره تلفن هم جواب نمیده و پولم را عودت نمیده و باعث تاخیر در کارهای بنایی بنده شده است چجوری باید شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.آنچه گفتید جنبه حقوقی دارد نه کیفری.دادخواست حقوقی متناسب با موضوع مطرح نمایید