مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کار

سلام. بنده در حین کار دچار حادثه شدم و قرار است کارفرما به صورت توافقی دیه من را بدهد
اگر بنده بخواهم از طریق پزشکی قانونی درصد واقعی دیه خود را پیگیر شوم آیا حتما باید از دست کارفرما در دادسرا شکایت کنم؟چون میترسم در صورت شکایت کارفرما بعدا من را اخراج کند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید به کلانتری محل حادثه بروید و بخواهید شما را به پزشکی قانونی بفرستد. بعد از معاینه پزشکی قانونی و تعیین درصد دیه دیگر اگر نخواستید شکایت نکنید