مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام برای یک وام مرابحه ضمانت همکارم را می خواستم بکنم. فقط مدارک خودم را به عنوان ضامن به ایشون دادم که به بانک ببرد مدارک بنده الان در بانک است ولی هنوز کارهای پرونده انجام نشده و من هم در بانک چیزی را امضا نزدم. آیا الان می توانم ضمانت خود را پس بگیرم؟ چه کار باید انجام بدهم تا بانک مدارک بنده را پس بدهد تا کسی نتواند جای من امضا کند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر ضمانت صورت گرفته پس گرفتنی نیست تحت شرایطی خاص اگر ضامن دیگری معرفی کنید و اداره حقوقی بانک و سرپرستی آن را تایید کند مشکلی نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بادرود تا زمانی که برگ ضمانت نامه امضا نکرده اید به عنوان ضامن وام ثبت نمی شوید ولی اگر برگ ضمانت را تکمیل و امضا نمایید دیگر امکان حذف و جابجایی وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به بانک مراجعه کنید و مدارک خود را پس بگیرید.
تا زمانی که شما در بانک فرم ضمانت را امضاء نکرده اید مسئولیتی ندارید.
ولی بهتر است مدارک خود را پس بگیرید به جهت اینکه امکان سوء استفاده وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بانک مراجعه کنید و کتبا بنویسید با توجه به اینکه هنوز امضا نکردم ، از ضمانت این اقا منصرف شدم لطفا مدارک من را پس بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به بانک و وام گیرنده مراجعه نمایید