مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ

من چکارکنم بااین خانواده زنم درخانه من قفل زدن ومن هم به مرگ تهدید کردن من میخواستم خانه اززاهدان بیارم مشهد چون چند بار ریختن به خانه من ومنو زدن الان نزدیک هفت ماه هست که همسرم خانه پدرش هستش

پاسخ ها :

تهدید به مرگ توسط خانواده همسر ضرب و شتم توسط خانواده همسر قفل کردن خانه توسط خانواده همسر ترک منزل توسط زن تهدید به مرگ تهدید