مشاوره حقوقی رایگان - دیه انگشت

سلام وعرض ادب.جسارتا بنده دوبند انگشت سوم دست راستم درحین کار درگارگاه قطع شده وپیوندجواب نداد وبه تشخیص پزشک جراح دوباره ازهمان نقطه قطع شد وانگشت چهارم دست راستم هم بعلت بریدگی عمیق حادثه دیده .میخواستم بدونم دیه دستم که اسیب دیده چقدرخواهدبود؟ممنونم

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، دیه هر بند انگشت بیست میلیون تومان است و دیه بریدگی انگشت چهارم یک میلیون و هشتصد هزار تومان است .